LinguaLibre

LinguaLibre:Преводни администратори

This page is a translated version of the page LinguaLibre:Translation administrators and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎français • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎sicilianu • ‎svenska • ‎македонски • ‎বাংলা • ‎தமிழ்

Преводните администратори се корисници со техничко овластување да означуваат страници за преведување користејќи ја можноста за превод на страници која е дел од додатокот „Преведување“.

Администраторите можат да се додадат (и отстранат) од оваа корисничка група.

Список на преводни администратори

Тековно постојат 4 преводни администратори.