LinguaLibre

LinguaLibre:Истражете ја звукотеката

Revision as of 11:16, 11 October 2021 by Bjankuloski06 (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Other languages:
English • ‎Türkçe • ‎français • ‎lumbaart • ‎occitan • ‎polski • ‎sicilianu • ‎македонски • ‎తెలుగు

👤 Говорник ♀️ ♂️ Пол на говорникот 🏳️ Јазик 🥇 Степен на владеење

💾 Извези го барањево во csv

Исход

Изберете или внесете Пребарај Последни снимки Одново Податочни збирови Нема ништо. Грешка  (и многу други ставки)

Засега немаме ниедна снимка на овој јазик. Ако го говорите, повелете, почнете да снимате!